Scherm

Scherm

Nieuw: Keurmerk Duurzaam Herstel voor bouw- en schilderwerk

Samen met partner Herstel Direct heeft Stiel Groep nu het keurmerk Duurzaam Herstel voor bouw- en schilderwerk. Duurzaam Herstel is een keurmerk van een coalitie van verzekeraars die, net als wij, duurzaamheid belangrijk vinden. Bedrijven kunnen dit label krijgen als zij herstelwerkzaamheden verrichten aan schades - meestal gedekt door een inboedel- of opstalverzekering - en als ze aantoonbaar voldoen aan de duurzaamheidscriteria die de coalitie heeft opgesteld.

Lees meer...

Duurzameaanbieder.nl

Vanaf nu kunt u Stiel Groep vinden in het register van Duurzame aanbieders. Dat register bestaat sinds afgelopen najaar en is bedoeld om woningeigenaren en VVE’s te helpen die op zoek zijn naar een gespecialiseerd onderhouds-, bouw-, of installatiebedrijf dat hen goed kan adviseren hoe zij hun woningen in één keer of stapsgewijs energieneutraal kunnen maken. Dat is een uitkomst, want tot nu toe was het voor veel eigenaren erg zoeken naar deskundige bedrijven. Duurzameaanbieder.nl is een initiatief van Onderhoud.nl, Bouwend Nederland en Uneto-VNI.

Lees meer...

Veilig en comfortabel zelfstandig blijven wonen

Stiel Groep helpt woningen zo aan te passen dat ook mindervalide en oudere bewoners veilig en comfortabel zelfstandig kunnen blijven wonen. We zijn nu ook erkend bedrijf Langer zelfstandig thuis wonen én Thuiscomfort-specialist. Zo kunnen we laten zien dat we daarvoor de juiste deskundigheid en vaardigheden in huis hebben.

Lees meer...

Het VGO-keur is binnen!

Certificeringsinstituut KIWA heeft ons het Keurmerk VGO “Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie” toegekend voor alle vier disciplines waarvoor dat kan: gevel, dak, installatie en interieur. Daarmee kunnen we u nu nog beter laten zien dat resultaatgericht vastgoedonderhoud bij Stiel Groep in hele goede handen is.

Lees meer...

Vacatures voor Voorlieden Renovatie

Stiel Groep zoekt versterking! Wij zijn op zoek naar meewerkend voorlieden voor onze divisie Klein Onderhoud/Mutatie.

Wij zoeken ambitieuze mensen. Mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, over de grenzen van hun vak heen kijken en wij hechten veel waarde aan goede sociale en communicatieve vaardigheden. Interesse? Kijk snel bij onze vacatures!

Stiel nu ook ISO 14001 gecertificeerd!

Per heden zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd! Dit is dé standaard op het gebied van milieumanagement en hiermee tonen wij aan dat we de milieurisico's van onze bedrijfsvoering beheersen en waar mogelijk verminderen.

Lees meer...

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier