Scherm

Scherm

Uw opdracht is in vertrouwde handen

Stiel Groep gaat dit jaar voor het ISO 14001-certificaat en heeft voor 2017 het VGO-keur (certificaat vastgoedonderhoud) op de planning gezet. "Als je niet zo thuis bent in certificering, kun je denken: het zal allemaal wel", vertelt directeur Niels Bronkhorst.

Want wat heb je als klant aan al die certificaten en keurmerken? “Heel veel”, zegt Niels. “Het biedt vooraf zekerheid aan een klant. Hij of zij weet dat de opdracht in vertrouwde handen is.“

“We willen als Stiel Groep ons werk zo goed doen als maar mogelijk is. Kundig, veilig en duurzaam natuurlijk. Net als innovatief, prijsbewust en efficiënt. Met ontzettend tevreden bewoners of gebruikers en opdrachtgevers als resultaat”, zegt Niels. “Nu is een tevreden klant achteraf - als het werk klaar is - natuurlijk heel fijn. Maar we willen ook graag van te voren kunnen bewijzen dat de manier waarop wij werken heel goed is. Daarom hebben wij ons op diverse terreinen laten certificeren. Certificeren is zeker geen doel op zich. Het zet de kroon op het werk.”

Stiel Groep is behalve ISO-9001: 2015 en VCA**, ook BRL 6000, FSC® en PKVW-gecertificeerd. Elk certificaat heeft zijn eigen betekenis; ISO gaat bijvoorbeeld over bedrijfsprocessen en risico’s. Met ISO 9001: 2015 laat Stiel Groep zien dat het bedrijf aan internationale normen van kwaliteitsmanagement voldoet. ISO 14001 is een norm voor de kwaliteit van je milieumanagement. En het VCA** (twee sterren) bewijst dat Stiel Groep een goed veiligheidsbeleid heeft (1 ster), ook als we met onderaannemers werken (2 sterren). BRL 6000 garandeert de kwaliteit van het ontwerp en de aanleg van installaties. Het VGO-keur geeft de opdrachtgever de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf een stabiele partner is voor resultaatgericht samenwerken.

Een certificaat is ‘beperkt houdbaar’. Bevoegde instanties controleren daarom steeds opnieuw of je bedrijf wel aan de normen voldoet. Niels: “En we toetsen onszelf natuurlijk ook voortdurend.”

Om een bepaald certificaat te krijgen moet je als bedrijf alle werkprocessen beschrijven en vastleggen die daarbij horen. Dat is een groot voordeel. “Het mooie van gecertificeerd zijn”, zegt Niels, “ is dat iedereen bij ons op precies dezelfde manier het werk doet. Dat is fijn voor klanten. Wie er ook bij een klant aan het werkt is, maakt niets uit: het werk gebeurt altijd op dezelfde manier.”

Bekijk al onze certificaten en keurmerken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Nieuws Uw opdracht is in vertrouwde handen