Scherm

Scherm

Keurmerk Duurzaam Herstel voor bouw- en schilderwerk

Samen met partner Herstel Direct heeft Stiel Groep nu het keurmerk Duurzaam Herstel voor bouw- en schilderwerk. Duurzaam Herstel is een keurmerk van een coalitie van verzekeraars die, net als wij, duurzaamheid belangrijk vinden. Bedrijven kunnen dit label krijgen als zij herstelwerkzaamheden verrichten aan schades - meestal gedekt door een inboedel- of opstalverzekering - en als ze aantoonbaar voldoen aan de duurzaamheidscriteria die de coalitie heeft opgesteld.

Veel verzekeraars ontzorgen verzekerden door na een schademelding een reparatie rechtstreeks af te handelen met een reparatiebedrijf. Behalve dat zij zeker willen zijn dat de schade professioneel wordt gerepareerd, vindt een aantal verzekeraars het ook belangrijk dat die reparatie duurzaam gebeurt. Zij maken uitsluitend gebruik van bedrijven die op hun duurzame bedrijfsvoering zijn getoetst en daardoor in het bezit zijn van het certificaat Duurzaam Herstel.

De coalitie van duurzame verzekeraars zegt op de website Duurzaamherstel.nl: “Om alle misverstanden te voorkomen; duurzaam is niet hetzelfde als duur. Duurzame bedrijven gebruiken minder grondstoffen, verbruiken minder energie, hebben minder uitval van personeel, hergebruiken en recyclen. Dit betekent dat zij als geen ander in staat zijn u voor marktconforme prijzen van dienst te zijn.” Aangesloten verzekeraars zijn Unigarant verzekeringen, ASR en Aegon.

Meer lezen: duurzaamherstel.nl

 

 

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Nieuws Keurmerk Duurzaam Herstel voor bouw- en schilderwerk