Scherm

Scherm

QBuild en Stiel Groep bundelen krachten

Persbericht:

11 juli 2019

IJSSELSTEIN – QBuild Holding heeft vakgenoot Stiel Groep overgenomen. Stiel Groep heeft een sterke naam en reputatie als innovatieve, kosteneffectieve en duurzame specialist in de renovatie en onderhoudsmarkt in de regio groot Amsterdam. Met deze samenwerking breiden QBuild Holding en Stiel Groep hun dienstverlening uit in de onderhouds- en renovatiemarkt.

Toekomst volgens Ralph Henderix:

Ralph Henderix, algemeen directeur QBuild Holding: “QBuild heeft een landelijk netwerk van bedrijven in bouwkundig schadeherstel en wil verder groeien in de onderhouds- en renovatiemarkt. Met de overname van Stiel Groep verwelkomen wij 105 specialisten die actief zijn in deze markt waarmee wij onze kennis en kunde verder uitbreiden. Daarnaast vergroten wij onze aanwezigheid in de regio groot Amsterdam. De bedrijven passen goed bij elkaar en hebben allebei dezelfde servicegerichte instelling. Onze klanten zullen hier zeker voordeel van ervaren, omdat wij hen met meer mensen en vanuit meerdere disciplines van dienst kunnen zijn.”

Over Stiel Groep

Stiel Groep is een bouwtechnisch bedrijf met alle disciplines onder één dak, actief op het gebied van vastgoedonderhoud en –renovatie in zowel woningbouw als utiliteit. De expertise van Stiel Groep bestrijkt het complete spectrum van gevel, dak, installatie en interieur waardoor we een volwaardige partner van onze klant zijn. De organisatie onderscheidt zich door het zelf in huis hebben van alle relevante kennis en ervaring op gebied van: duurzaam bouwen, resultaatgericht vastgoedonderhoud, energiezuinig installeren, betrouwbaar dakbeheer en efficiënt renoveren. Stiel Groep gelooft in een samenwerking als gelijkwaardige partners en continuïteit in de werkrelatie. Het is een gemeenschappelijk belang dat geldt voor zowel optimalisatie van de kwaliteit als beheersing van de kosten.

Over QBuild Holding

QBuild Holding is een dienstverlenende bouwonderneming en heeft zich gespecialiseerd in (bouwkundig) schadeherstel, onderhoud en renovatie. Het belang van onze klanten staat voorop. Onze specialisten zijn hierop ingespeeld en staan 24/7 voor onze klanten klaar. Met zeven vestigingen door het land staat QBuild letterlijk dicht bij haar klanten. QBuild is goed op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kent de markt en spreekt de juiste taal. Dat maakt QBuild een betrokken en benaderbare partner.

 

 

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Nieuws QBuild en Stiel Groep bundelen krachten