Scherm

Scherm

Bericht n.a.v. coronavirus (COVID-19)

De ontstane crisis en recente maatregelen rondom het coronavirus zullen naar verwachting gevolgen hebben voor de uitvoering van onze projecten en werkzaamheden. Op dit moment kunnen bijna al onze werkzaamheden nog doorgang vinden. Voor aanvang van ieder bezoek aan een woning, wordt vooraf contact opgenomen door ons om de bewoner te vragen of we welkom zijn en om risico’s uit te sluiten. U hoeft hierover dus niet zelf contact op te nemen.

QBuild is een dienstverlenende organisatie en wij streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. De klanten van onze opdrachtgevers zijn veelal bewoners en verzekerden, die op enigerlei wijze vaak ernstige problemen hebben met hun huisvesting en die op dat vlak dus afhankelijk zijn van ons. Wij willen ons hier, voor zover verantwoord, zo veel en zo goed mogelijk voor blijven inzetten.

Bovenstaande laat onverlet, dat wij wereldwijd voor de uitdaging staan om de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en het daarmee gepaard gaande aantal slachtoffers tot een minimum te beperken. In Nederland is daartoe met name de capaciteit van ons zorgsysteem een allesbepalende factor. Dit zorgsysteem dreigt overbelast te raken.
Onze overheid (m.n. het RIVM) adviseert derhalve een aantal maatregelen te treffen. Deze maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven.

De ontstane crisis en recente maatregelen rondom het coronavirus zullen naar verwachting gevolgen hebben voor de uitvoering van onze projecten en werkzaamheden. Hoewel een aantal werkzaamheden op dit moment nog doorgang vinden, doen zich als gevolg van het coronavirus omstandigheden voor die maken dat vertragingen in de uitvoering kunnen optreden en deze uiteindelijk resulteren in uitstel van werkzaamheden of in verlenging van de bouwtijd. Op dit moment kunnen bijna al onze werkzaamheden nog doorgang vinden. Voor aanvang van ieder bezoek aan een woning, wordt vooraf contact opgenomen door ons om de bewoner te vragen of we welkom zijn en om risico’s uit te sluiten. U hoeft hierover dus niet zelf contact op te nemen.

Omstandigheden die daartoe bijdragen zijn bijvoorbeeld vertragingen in leveringen van materialen en een beperkte inzet van eigen personeel en personeel van ketenpartners. Ook de door de overheid gedane dringende oproep aan bedrijven en hun personeel om op een bepaalde wijze te werken – denk aan het houden van afstand, zoveel mogelijk thuiswerken waar mogelijk, en thuis blijven bij verkoudheidsklachten – heeft tot gevolg dat minder efficiënt of soms ook even niet gewerkt zal kunnen worden. Het is in de huidige situatie niet mogelijk om daarvoor direct of op termijn alternatieven te vinden.

Feit blijft dat wij onze klanten graag zo goed mogelijk willen blijven bedienen, onze medewerkers zo goed mogelijk willen blijven beschermen en de continuïteit van ons bedrijf zo goed mogelijk willen waarborgen. Hoe een en ander zich verder zal ontwikkelen is op dit moment niet in te schatten, maar wij gaan er van uit dat u begrip heeft voor de ontstane situatie en onze gerechtvaardigde belangen. Wij vertrouwen dan ook op uw begrip en voor de consequenties die de huidige situatie heeft voor de verminderde voortgang en/of uitstel van onze werkzaamheden en projecten.

Voor vragen over dit bericht kunt u zich wenden tot Linda van den Bosch middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Met vriendelijke groet,

Ralph Henderix
Algemeen directeur

 

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Nieuws Bericht n.a.v. coronavirus (COVID-19)