Scherm

Scherm

Renovatie met een uniek uitzicht: de Breitner Academie

Zo nu en dan komen we dankzij ons werk op unieke locaties. Zo heeft het team van Stiel onlangs de dakrenovatie van een heel bijzonder pand mogen afronden: de Breitner Academie. Dit karakteristieke, monumentale pand ligt direct aan Het Amsterdamse IJ, wat resulteert in een prachtig uitzicht tijdens de werkzaamheden.

Zo’n uitzicht laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben we besloten om van de gelegenheid gebruik te maken en dit mooie project vast te leggen op beeld. In deze video komt het unieke project naar voren en de professionaliteit van het Stiel team. In de video is een hoofdrol weggelegd voor divisieleider Erik van der Westen. Hij vertelt gepassioneerd over deze klus en wat het werk precies inhoudt.

En wat houdt het in?

Zoals Erik vertelt in de video: “We staan hier op het dak van een monumentaal pand, wat voorheen gebruikt werd als Shell Laboratorium. Inmiddels wordt het pand gebruikt dor de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. We zijn hier energetische verbeteringen aan het uitvoeren. We hebben de bestaande dakbedekking schoongemaakt en een nieuw isolatiepakket neergelegd. Daaroverheen zijn twee lagen dakbedekking aangebracht. Dit allemaal om de isolatie van het pand te verbeteren en uiteindelijk de maandelijkse energiekosten van het pand te verlagen.”

Het project is halverwege juni met succes opgeleverd, mét een tevreden opdrachtgever. Bekijk hieronder de video.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Nieuws Renovatie met een uniek uitzicht: de Breitner Academie