Stiel Groep

Scherm

Scherm

Projecten

Aula in een prachtig nieuw jasje

De aula van De Nieuwe Havo is prachtig opgeknapt en geheel voorzien van nieuwe frisse kleuren. De door ons uitgevoerde werkzaamheden: * In samenwerking met de Technische Unie een lichtplan ontwikkeld en aangebracht * Systeemplafond vernieuwd * Audio/Video system up-to-date gemaakt * Wifi-systeem aangebracht * Noodverlichting aangebracht * Buitenverlichting vernieuwd * Sanitair vervangen - Wandbekleding aangebracht. -
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Vebeterd woonplezier met nieuwe badkamer, keuken en toilet

In opdracht van Verwey Vastgoed renoveren wij in 22 woningen de badkamer, het toilet en de keuken. In de badkamer verwijderen wij het bad en komt er een inloopdouche. In het toilet vervangen we het standaard toilet voor een vrij hangend toilet. De keukens worden voorzien van een stenen aanrechtblad en indien gewenst inbouwapparatuur. Alle werkzaamheden worden vooraf goed doorgesproken met bewoners en vervolgens naar volle tevredenheid uitgevoerd.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Volledige renovatie entree galerijflat in Osdorp

Wij hebben in opdracht van Yver de entree van deze galerijflat grootschalig gerenoveerd. Er is een nieuwe entreepui aangebracht compleet met nieuwe hardstenen traptreden en rolstoelvriendelijke oprit. Ook zijn er nieuwe postkasten in de hal geplaatst en een nieuwe tegelvloer aangebracht. Alle woningen zijn direct voorzien van een nieuwe videofooninstallatie.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Volledige renovatie van pand aan de Linnaeustraat

In opdracht van Luspar O.G. BV. heeft Stiel Groep een winkelpand met daarboven twee woningen volledig gerenoveerd. Het winkelpand is voorzien van een vide en een verhoogde winkelpui. De bovenliggende woningen zijn in de originele staat teruggebracht met behoud van karakteristieke details.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Voormalig Joods Lyceum wordt volledig gerenoveerd en omgebouwd tot kinderdagverblijf

Het voormalig Joods Lyceum, de oude school van Anne Frank, wordt volledig gerenoveerd en omgebouwd tot kinderdagverblijf. Stiel Groep vernieuwt het complete elektrotechnische, loodgietertechnische en cv-technische installatiewerk inclusief sanitair. Ook worden de hemelwaterlozingen hersteld.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Renovatie roevendak Academie van Bouwkunst Amsterdam

In opdracht van De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten hebben de lood/zinkwerkers van Stiel Groep de zinken roevenkap gerenoveerd van het eeuwenoude gebouw aan het Waterloopplein in Amsterdam. In het pand is de Academie van Bouwkunst gehuisvest, waardoor we gade werden geslagen door tientallen ‘opzichters’. De roevenkap is een traditionele dakbedekking. Het heeft een ambachtelijke, robuuste en strakke uitstraling. Het monumentale pand uit 1655 is gesticht als het Oudezijds Huiszittenhuis, een liefdadigheidsinstelling waar voedsel en turf (brandstof) aan de arme inwoners van de stad werd uitgedeeld.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Zonnige dag op de zaterdagstraat

Bij deze opdrachtgever hebben wij in totaal zeven zonnepanelen aangebracht wat resulteert in een opbrengst van +/- 1500 KwH per jaar. Tevens hebben wij een complete dakinspectie op basis van het aangeboden jaarlijks onderhoudscontract uitgevoerd.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Fabriekshal krijgt nieuwe bestemming

Bij deze complete dakrenovatie zijn de aanwezige dakgoten vervangen en opnieuw op afschot gebracht met behulp van een C-EPS mortel, hierna is het gehele dak van 2300 m2 overlaagd met een SBS bitumen dakbedekking. In verband met energie besparing is er gekozen voor totaal 550 m1 polycarbonaat lichtstraten aangebracht op vrijdragende aluminium bogen.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01Funderingsherstel om levensduur pand te verlengen

Om de levensduur van het pand te verlengen heeft Stiel Groep funderingsherstel uitgevoerd. Hiervoor is de bestaande vloer eruit gesloopt en zijn er voor de nieuwe fundering kassen (gaten) gehakt in de bouwmuren. Met een speciale heistelling zijn metalen buizen de grond in gewerkt en volgestort met beton. De nieuw gestorte palen dragen de nieuwe betonvloer die is ingekast in de dragende gevels.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_011400 wooneenheden Van der Pekbuurt krijgen frisse buitenkant

Stiel Groep is bezig met houtrotherstel en buitenschilderwerk van deuren, kozijnen, goten en gevelankers van 1400 wooneenheden in de Amsterdamse Van der Pekbuurt. Dat doen wij in samenwerking met Dura Vermeer Van Ieperen, die de wijk renoveert in opdracht van woningcorporatie Ymere. De werkzaamheden zijn onderdeel van een grootscheepse wijkaanpak.
thumb_01 thumb_01
thumb_01 thumb_01
thumb_01WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier