Scherm

Scherm

vacatures

 

 

 

 

Op zoek naar een baan?

Stiel Groep heeft vacatures voor vakmensen en technici die willen meebouwen aan de groei van ons bedrijf. Wij zoeken mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, over de grenzen van hun vak heen kijken en wij hechten veel waarde aan goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Wij zijn gevestigd in Amsterdam en richten ons met meer dan 100 flexibele, initiatiefrijke en vakbekwame medewerkers op bouw, installatie en onderhoud.

Wat wij bieden

Stiel Groep richt zich op goede en lange relaties met opdrachtgevers en werknemers. Daarom hebben wij een personeelsbeleid met goede voorwaarden. Werken bij Stiel Groep betekent onder meer:

  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Een collectieve zorgverzekering
  • Een collectieve ANW verzekering
  • Concrete mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling
  • Een salaris van minimaal 10% boven de CAO salarisschalen

Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé belangrijk en stimuleren wij medewerkers zich verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. De bedrijven van Stiel Groep zijn erkende leerbedrijven.

Spreekt het jou aan om bij een groeiend bedrijf en voor gerenommeerde bedrijven in de regio Groot Amsterdam te werken? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw motivatie en uitgebreid CV naar Stiel Groep. Ons mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Indien je ons een e-mail stuurt, verstrek je ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Actuele vacatures

 

Vacature Uitvoerder Totaalonderhoud (m/v)

Als uitvoerder ben je werkzaam binnen de divisie Totaalonderhoud. In een dynamische omgeving hou je je bezig met iedere fase van het project. Van de werkvoorbereiding tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Je bent de contactpersoon voor derden, zoals opzichters, klanten, leveranciers en onderaannemers. De werken zijn zeer divers, van kleine tot middelgrote onderhoudsprojecten. De nadruk ligt op het onderhoud van de totale buitenschil van bestaande bouw.

Met regelmaat werkt de uitvoerder op gecombineerde projecten samen met andere onderdelen en specialismen van de organisatie zoals bouw-, dak-, loodgieters- en elektrawerk. Wanneer dit je aanspreekt dan is de Stiel Groep op zoek naar jou!

Lees meer...

VACATURE UITVOERDER BOUW (M/V)

In deze functie ben jij met je achtergrond in bouwkundige renovaties verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten van de divisie Bouw en Renovatie.

De werken betreffen vooral middelgrote bouwkundige renovatieprojecten. Projecten van deze divisie kunnen tevens onderdeel zijn van een groter Stiel Groep project, waardoor je samenwerkt met andere divisies (Dak, Totaalonderhoud, Service en Onderhoud, E&W Installaties).

Lees meer...

Vacature Meewerkend Voorman

Voor de vaak kleinschalige renovatie- en mutatieprojecten zoeken wij goede, zelfstandige voorlieden. In deze functie ben jij met je timmer- en bouwkundige achtergrond in renovatiewerk verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van projecten van de divisie Klein Onderhoud/Mutatie. 

Lees meer...

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier