Scherm

Scherm

Vacature Calculator/Werkvoorbereider Totaalonderhoud (m/v)

In deze functie ben jij met je achtergrond in het vastgoedonderhoud verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van de divisie Totaalonderhoud.

Projecten van de divisie Totaalonderhoud kunnen onderdeel zijn van een groter Stiel Groep project, waardoor je samenwerkt met andere divisies. Indien het alleen gaat om een project van de divisie Totaalonderhoud, dan ben jij aanspreekpunt voor de calculatie en werkvoorbereiding.

De ideale Calculator/ Werkvoorbereider:

Je hebt een relevante MBO opleiding afgerond, aangevuld met cursussen zoals RGS. Je beschikt over relevante werkervaring. Je hebt met name kennis van Schilderwerk en ervaring met het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen en het schrijven van diverse scenario’s.

Ben je nog niet ervaren in deze functie? Wij leiden je graag op! Is onderstaande op jou van toepassing, reageer dan direct!

Jij..

  • .. hebt minimaal 5 jaar praktijkervaring als schilder
  • .. beschikt over een rijbewijs B
  • .. beschikt over een werk- en denk niveau MBO 4
  • .. bent ambitieus
  • .. kunt gestructureerd en goed zelfstandig werken
  • .. kunt prima in woord en geschrift communiceren
  • .. bent thuis in geautomatiseerde systemen zoals Microsoft Office

Ons aanbod:

Je komt te werken bij een dynamisch en ambitieus technisch bedrijf dat focus heeft op groei. We zoeken een collega met ambitie en daardoor heb je uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard gaan we jou helpen om succesvol te worden bij Stiel Groep. We gaan je coachen en we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Verder zijn een auto van de zaak en een smartphone onderdeel van jouw arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Interesse? Stuur je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met motivatie en uitgebreid CV naar HRM t.a.v. Leontine Fassaert. Hier kun je ook terecht voor nadere informatie.

Let op: Indien u ons een e-mail stuurt, verstrekt u ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan leest u in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Vacatures Vacature Calculator/Werkvoorbereider Totaalonderhoud (m/v)