Scherm

Scherm

Vacature Uitvoerder Totaalonderhoud (m/v)

Als uitvoerder ben je werkzaam binnen de divisie Totaalonderhoud. In een dynamische omgeving hou je je bezig met iedere fase van het project. Van de werkvoorbereiding tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Je bent de contactpersoon voor derden, zoals opzichters, klanten, leveranciers en onderaannemers. De werken zijn zeer divers, van kleine tot middelgrote onderhoudsprojecten. De nadruk ligt op het onderhoud van de totale buitenschil van bestaande bouw.

Met regelmaat werkt de uitvoerder op gecombineerde projecten samen met andere onderdelen en specialismen van de organisatie zoals bouw-, dak-, loodgieters- en elektrawerk. Wanneer dit je aanspreekt dan is de Stiel Groep op zoek naar jou!

De ideale Uitvoerder:

Je hebt een MBO+/HBO opleiding op het gebied van bouw, onderhoud en/of schilderen afgerond. Aanvullende diploma's/cursussen zoals calculatie, leidinggeven/ management, techniek en/of RGS zijn een pré. Je beschikt over relevante werkervaring. Je hebt kennis van Schilderwerk en ervaring met (het opstellen van) Meerjarenonderhoudsplannen en (het schrijven van) diverse scenario’s. 

Jij..

  • .. hebt aantoonbare relevante werkervaring in de schilders- en/of bouwbranche
  • .. beschikt over een rijbewijs B en VOL-VCA
  • .. bent ambitieus, besluitvaardig, analytisch en klantgericht
  • .. hebt leidinggevende kwaliteiten
  • .. kunt gestructureerd, planmatig en goed zelfstandig werken
  • .. kunt prima in woord en geschrift communiceren
  • .. bent thuis in geautomatiseerde systemen zoals Microsoft Office

Ons aanbod:

Je komt te werken bij een dynamisch en ambitieus technisch bedrijf dat focus heeft op groei. We zoeken een collega met ambitie en daardoor heb je uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard gaan we jou helpen om succesvol te worden bij Stiel Groep. We gaan je coachen en we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Verder zijn een auto van de zaak en een smartphone onderdeel van jouw arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Interesse? Stuur je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met motivatie en uitgebreid CV naar HRM t.a.v. Marthijn van den Broeck. Hier kun je ook terecht voor nadere informatie.

Let op: Indien u ons een e-mail stuurt, verstrekt u ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan leest u in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Vacatures Vacature Uitvoerder Totaalonderhoud (m/v)